top of page

Η Πάφος τίμησε τα παιδία της

Να συγχαρούμε καταρχήν, τον περήφανο κόσμο του Δημοκρατικού Κόμματος , από όλες τις επαρχίες, που την Κυριακή που μας πέρασε , συμμετείχε σε αυτή την γιορτή της δημοκρατίας, και προσήλθε στις κάλπες, ανεξαρτήτως ποιον ή ποιους στήριξε. Να ευχαριστήσουμε όλους τους υποψήφιους για τον όμορφο, έντιμο και προικισμένο με πολιτικό ήθος προεκλογικό αγώνα που έδωσαν, και στάση που μετεκλογικά τήρησαν, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος.

Το Εκλογικό Συνέδριο του ΔΗ.ΚΟ. ήρθε να συμπλήρωση το Καταστατικό Συνέδριο που είχε προηγηθεί. Έδωσε εντολή στην καινούργια ηγεσία του κόμματος να προχωρήσει στην υλοποίηση των καταστατικών αλλαγών που εγκρίθηκαν, και φέρνουν την ηγεσία ποιο κοντά στην βάση του κόμματος και τον πολίτη εν γένει, καθώς και στην υλοποίηση των ευρύτερων στόχων του κόμματος. Σήμερα βαδίζουμε , όλοι μαζί, ενωμένοι, ανανεωμένοι, ποιο δυνατοί, και αποφασισμένοι να δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη και ελεύθερη Κύπρο, για εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Χωρίς να θέλω να παραγνωρίσω τους συναγωνιστές που δούλεψαν και μόχθησαν για εμάς στις άλλες πόλεις, τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς, δεν μπορώ να μην εκφράσω τόσο τις προσωπικές μου , όσο και των Πάφιων συναγωνιστών μου ξεχωριστές ευχαριστίες, σε όλους, και στον κάθε ένα ξεχωριστά, Παφίτες Δηκοϊκούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους, και στην κυριολεξία καθόρισαν το εκλογικό αποτέλεσμα στην ανώτατη ηγεσία του κόμματος. Σας είμαστε ευγνώμονες.

Τόσο στην εκλογή του αναπληρωτή προέδρου, όπου η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου υπερψηφίστηκε από την Πάφο, αλλά και του αντιπροέδρου, θέση την οποία κατέλαβε με άνετη διαφορά από τον δεύτερο, ο δικός μας, τέως βουλευτής Πάφου, Αντώνης Αντωνίου, όπου μόνο οι ψήφοι της Πάφου ήταν αρκετοί να τον εκλέξουν, καθώς επίσης και των μελών του εκτελεστικού γραφείου του κόμματος, όπου τρία από τα δεκαπέντε εκλεγμένα μέλη είναι Παφίτες. Ο συναγωνιστής Χρύσανθος Σαββίδης, η συναγωνίστρια Αυγούστα Φακοντή και ο υποφαινόμενος.

Η Πάφος τίμησε τα παιδία της, και κανένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετά μεγάλο για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας. Μόνο σκληρή και ανιδιοτελή εργασία για το καλό του τόπου μπορεί να φανεί αντάξια αυτής της τιμής. Για ακόμα μία φορά αποδείξαμε ότι η καρδία του ΔΗ.ΚΟ. κτυπά στην Πάφο, ότι όλοι οι μεγάλοι αγώνες αυτού του κόμματος και αυτού του τόπου αρχίζουν και τελειώνουν στην Πάφο. Την Πάφο του Παλληκαρίδη, του Μακαρίου, της Αντίστασης. Η δική μου υπόσχεση είναι ότι θα σας κάνω όλους περήφανους.

Τελευταίους αλλά όχι έσχατους, θέλω να ευχαριστήσω, τις κατά τόπου εφορευτικές επιτροπές, όλους τους εθελοντές μέλη μας και προσωπικό του κόμματος, που δούλεψαν άοκνα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, και ορισμένοι μέχρι τις 5 τα ξημερώματα, για την υποδειγματική οργάνωση , καθώς και ομαλή και άρτια διεξαγωγή των εκλογών. Μπράβο και σας ευχαριστούμε.

Αντώνης Κ. Σιβιτανίδης, M.Sc., B.Sc.

Μέλος Εκτελεστικού Γραφείου ΔΗ.ΚΟ.

Join our mailing list

Never miss an update

bottom of page