Αντώνης Κ. Σιβιτανίδης M.Sc, B.Sc

Ο Αντώνης Σιβιτανίδης, γεννήθηκε στην Λευκωσία, από Παφίτες γονείς, στις 6/10/65. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Κύκκου Αρρένων το 1983 και υπηρέτησε στις Δυνάμεις Καταδρομών από οπού και απολύθηκε το 1985 με τον βαθμό του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού. Σήμερα συνεχίζει να υπηρετά εθελοντικά στην Εθνοφυλακή με τον βαθμό του Επίκουρου Λοχαγού.

Στην συνέχεια μετέβηκε στις ΗΠΑ για σπουδές και εργασία. Σπούδασε στο F.I.U., Ξενοδοχειακές Επιστήμες και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σε Διοίκηση Ξενοδοχείων και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων καθώς και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Αποφοίτησε το 1993 με πτυχία,  A.A,  B.Sc. και M.Sc.

Επέστρεψε στην Κύπρο και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Πάφο, οπού παντρεύτηκε και απέκτησε δύο κόρες οι οποίες τώρα σπουδάζουν. Είναι διευθυντής  ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ασχολείται με τα κοινά και αρθρογραφεί στις τοπικές και παγκύπριες εφημερίδες σε συστηματική βάση. Είναι μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του  ΔΗ.ΚΟ  καθώς και της Επαρχιακής Επιτροπής ΔΗ.ΚΟ. Πάφου.

 

Στοχος Του Ιστότοπου

Ο ιστότοπος « Επί τον Τύπον των Ήλων» , σκοπό έχει, την ενημέρωση και αφύπνιση του Κυπριακού Ελληνισμού, και όχι μόνον, πάνω στα εθνικά θέματα , κυρίως το Κυπριακό. Φιλοξενεί επιλεγμένα άρθρα από τον τοπικό και διεθνές τύπο, καθώς επίσης και από το διαδίχτυο.

«Γεννήθηκα ελεύθερος,                                                                                                  δεν θα πεθάνω σκλάβος.»

Αντώνης Κ. Σιβιτανίδης

Αντώνης

Σιβιτανίδης

FOLLOW US

  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

I’M ALWAYS HAPPY

TO GET TO KNOW MY READERS AND SHARE INSIGHTS AND IDEAS. 

 

DROP ME A LINE 

Επί τον Τύπον των Ήλων www.sivitanidis.com

© 2016 BY ANTONIS C. SIVITANIDIS

PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

A BLOG BY

ANTONIS C. SIVITANIDIS

M.Sc, B.Sc