top of page

Μάθε πού ψηφίζεις…


Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία “Πού ψηφίζω”, μέσω της οποίας ο πολίτης, καταχωρώντας τον αριθμό ταυτότητας και την ημερομηνία γέννησής του, ενημερώνεται για το/α εκλογικό/ά κέντρο/α στο/α οποίο/α έχει κατανεμηθεί.

Η πληροφόρηση αυτή είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα των εκλογών www.municipalelections2016.gov.cy και στην ιστοσελίδα wtv.elections.moi.gov.cy.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι έχει ενεργοποιηθεί ο παγκύπριος τηλεφωνικός αριθμός 77772212, στον οποίο μπορεί κάποιος να καλέσει και, αφού δώσει τον αριθμό ταυτότητάς του, να ενημερωθεί για το/α εκλογικό/ά κέντρο/α στο/α οποίο/α έχει κατανεμηθεί.

Η υπηρεσία αυτή, σημειώνεται, λειτουργεί τις εργάσιμες μέρες από η ώρα 8.00 π.μ. μέχρι η ώρα 6.00 μ.μ. και το Σάββατο από η ώρα 8.00 π.μ. μέχρι η ώρα 1.00 μ.μ. Η υπηρεσία αυτή θα προσφερθεί και κατά την ημέρα των εκλογών καθ΄ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Τέλος, ανακοινώνεται η δυνατότητα ενημέρωσης με την αποστολή μηνύματος μέσω κινητού τηλεφώνου στον αριθμό 1199, εκτός από συνδρομητές της cyta, καταχωρώντας τα ακόλουθα στοιχεία: wtv κενό αριθμός ταυτότητας κενό ημερομηνία γέννησης, π.χ. wtv 900620 01/06/1996.

πηγή: ΚΥΠΕ

Join our mailing list

Never miss an update

bottom of page