top of page

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΚΗ ΡΟΥΣΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΦΟΥ


"Το πολιτικό μου ήθος δεν μου δίνει το δικαίωμα να βάλω σε δίλημμα, τους συναγωνιστές μου και τους συμπολίτες μου."

Μέσα από τη διαχρονική μου πολιτική διαδρομή και ως Αντιδήμαρχος Πάφου τα τελευταία δέκα χρόνια υπηρέτησα την κοινωνία με συνέπεια, εντιμότητα και ανιδιοτέλεια, μακριά από τη διαπλοκή, τη διαφθορά τα άνομα οικονομικά συμφέροντα και τις προσωπικές ατζέντες.

Είχα την τιμή να με εμπιστευτούν οι συμπολίτες μου και αυτή ήταν για μένα η καλύτερη ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά και την πολιτική συναίνεσης και σύνεσης που ακολούθησα. Μοναδικό μου κέρδος η αναγνώριση, ο αλληλοσεβασμός και οι ανθρώπινες σχέσεις με τους συμπολίτες μου, οι οποίες κτίστηκαν και δοκιμάστηκαν σε συνθήκες δύσκολες και παραμένουν μέχρι σήμερα ισχυρές και αναλλοίωτες. Όλοι γνωρίζετε ότι εξήγγειλα την απόφασή μου να διεκδικήσω τη δημαρχία της Πάφου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Πίστευα πως η υποψηφιότητά μου ήταν υποψηφιότητα σύνεσης, συλλογικότητας και συνένωσης δυνάμεων, που τόσο ανάγκη έχει η πόλη μας. Για μια υπερκομματική αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα σε συνθήκες διαφάνειας και δημοκρατίας, με τους πολίτες πρωταγωνιστές, μακριά από υπερβολές, ακρότητες και αυταρχισμούς, που έχει σαν αποτέλεσμα το διχασμό της κοινωνίας.

Δυστυχώς, οι εξελίξεις μετά τις αποφάσεις των κομμάτων, από τη μια ο ΔΗ.ΣΥ. να στηρίζει τον νυν Δήμαρχο και από την άλλη τέσσερα κόμματα, ΕΔΕΚ, ΔΗΚΟ, ΑΚΕΛ και Συμμαχία Πολιτών, να στηρίζουν τον συναγωνιστή μου Άκη Χρυσόμηλο, δεν μου αφήνουν περιθώρια να παραμείνω υποψήφιος Δήμαρχος.

Ποτέ μου δεν πολιτεύτηκα με ρεβανσισμό αλλά ούτε το πολιτικό μου ήθος και η παιδεία μου, δεν μου δίνουν το δικαίωμα να βάλω σε δίλημμα τους συναγωνιστές μου και τους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σε μένα τόσα χρόνια και πορευτήκαμε μαζί.

Όμως, διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μου ότι θα είμαι παρών και στο πλευρό τους, με την πόρτα και την καρδιά μου ανοικτή και θα συνεχίσω όπως έκανα μια ζωή να εργάζομαι μαζί τους για το κοινό συμφέρον.

Join our mailing list

Never miss an update

bottom of page