Τα Σεπτεμβριανά, η Γενοκτονία και οι Εγγλέζοι

September 16, 2017

1/10
Please reload

FEATURED POSTS

RECENT POSTS

Please reload

Έιντε: Παραδέχτηκε δημόσια ότι η Κυπριακή Δημοκρατία ήταν απούσα στη Γενεύη!

 

Προκαλεί ξανά ο ειδικός αντιπρόσωπος του Γ.Γ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Έσπεν Μπαρθ Έιντε, αναφορικά με θέσεις και δημόσιες τοποθετήσεις στις οποίες προβαίνει οι οποίες υποσκάπτουν ξεκάθαρα την Κυπριακή Δημοκρατία.

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Έιντε, παρουσιάστηκε ενώπιον δημοσιογράφων μαζί με την ειδική αντιπρόσωπο του στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ και τον Σουηδό πρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας για να ενημερώσουν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

 

Ο ανταποκριτής του ΡΙΚ στη Νέα Υόρκη, Αποστόλης Ζουμπανιώτης ρώτησε τον κ. Έιντε εάν το Συμβούλιο Ασφαλείας θα έχει πιο ενεργό συμμετοχή στην εν εξελίξει διαδικασία και πιο συγκεκριμένα στην όποια επικείμενη διεθνή διάσκεψη για να πάρει ως απάντηση ότι, η διάσκεψη ήταν πενταμερής και θα παραμείνει ως έχει.

 

Με τον όρο πενταμερής ο κ. Έιντε διευκρίνισε χαρακτηριστικά ότι εννοεί τις δυο πλευρές στην Κύπρο, δηλαδή τις δυο κοινότητες και τις εγγυήτριες δυνάμεις.

 

Καμία αναφορά σε Κυπριακή Δημοκρατία και καμία αναφορά σε Πρόεδρο.

 

Η αποκάλυψη αυτή μάλιστα του ανταποκριτή του ΡΙΚ σχετικά με τα όσα δήλωσε ο κ. Έιντε προκάλεσαν την έκπληξη των παρουσιαστών της εκπομπής.

 

Δείτε το βίντεο:   https://www.youtube.com/watch?v=SH5POZt_miA

 

πηγή: http://www.tothemaonline.com/politiki/2017/01/24/prokalei-xana-o-einte/

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Επί τον Τύπον των Ήλων www.sivitanidis.com

© 2016 BY ANTONIS C. SIVITANIDIS

PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

A BLOG BY

ANTONIS C. SIVITANIDIS

M.Sc, B.Sc