Τα Σεπτεμβριανά, η Γενοκτονία και οι Εγγλέζοι

September 16, 2017

1/10
Please reload

FEATURED POSTS

RECENT POSTS

Please reload

Γ. Γεωργίου: «Ήμουν παρών στον καβγά μεταξύ Κοτζιά - Αβέρωφ και Κυπριανού»

January 18, 2017

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΕΞ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΤΔ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ

 

 

 

Τον «καβγά» που είχαν με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και ο γ.γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού στη Γενεύη επιβεβαίωσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΔΗΚΟ Γιώργος Γεωργίου, σε δηλώσεις του στην ενημερωτική εκπομπή «Γεγονότα στις 7» του 101,1 FM.

 

Ο κ. Γεωργίου δήλωσε ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου δεν αρνήθηκε χθες τη διαφωνία του με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών.  Είπε επίσης ότι ο ίδιος και άλλα είκοσι άτομα ήταν παρών στο περιστατικό της διαφωνίας του Νίκου Κοτζιά με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ και τον γ.γ. του ΑΚΕΛ.

 

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ήταν έντονος απέναντι στους κ.κ. Νεοφύτου και Κυπριανού και ότι ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επαναφέρει τους δύο άνδρες στην τάξη.

 

Ο κ. Γεωργίου είπε ότι ήταν παρών διπλωμάτες και μέλη των αντιπροσωπειών των κομμάτων σε αυτό το περιστατικό. «Ο κ. Κοτζιάς είναι ενοχλημένος από τα όσα λένε οι συγκεκριμένοι πολιτικοί αρχηγοί για τον ίδιο», πρόσθεσε.

 

Σημειώνεται ότι το περιστατικό αφορά μια συζήτηση που έγινε στο Εθνικό Συμβούλιο όπου οι Άντρος Κυπριανού και Αβέρωφ Νεοφύτου κατηγόρησαν τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών για τη στάση του στις συνομιλίες.

 

πηγή: http://tvonenews.com.cy/g-gewrgioy-hmoyn-parwn-ston-kabga-metay-kotzia-aberwf-kai-kyprianoy

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Επί τον Τύπον των Ήλων www.sivitanidis.com

© 2016 BY ANTONIS C. SIVITANIDIS

PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

A BLOG BY

ANTONIS C. SIVITANIDIS

M.Sc, B.Sc