Τα Σεπτεμβριανά, η Γενοκτονία και οι Εγγλέζοι

September 16, 2017

1/10
Please reload

FEATURED POSTS

RECENT POSTS

July 16, 2019

Please reload

Πρόβλημα για Αναστασιάδη: Μόνο αυτός μπορεί να εκπροσωπήσει την Κυπριακή Δημοκρατία

 H εκπροσώπηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην διάσκεψη της Γενεύης θα πρέπει να γίνει δια του προέδρου της, Νίκου Αναστασιάδη, επισημαίνεται σε γνωματεύσεις , που ζήτησε από ειδικούς το Ελληνικό ΥΠΕΞ και διαβιβάστηκαν στην Λευκωσία.

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» σε γνωμάτευση του ομότιμου καθηγητή του διεθνούς δικαίου, τέως δικαστή στο ΕΔΑΔ και πρώην υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος διατυπώνονται και εισηγήσεις τρόπων για να διασφαλιστεί η εκπροσώπηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και οι οποίοι υιοθετούνται , κατά την εφημερίδα, από την Λευκωσία.

 

Τον περασμένο Ιανουάριο ο κ. Ροζάκης συμμετείχε στην Οξφόρδη σε κεκλεισμένων των θυρών συζήτηση , που έγινε με πρωτοβουλία της Αθήνας, για να τεκμηριωθεί η θέση για τη κατάργηση των εγγυήσεων.

 

Από Αθήνα και Λευκωσία έχει διαμηνυθεί προς τα Ηνωμένα Έθνη πως οποιαδήποτε συμφωνία στην Γενεύη, χωρίς την παρουσία-εμπλοκή της Κυπριακής Δημοκρατίας ως συμβαλλόμενου μέρους «θα είναι στον αέρα, δεν θα θεωρείται έγκυρη και πως θα μπορεί με προσφυγή σε δικαστήριο να αμφισβητηθεί η εγκυρότητα της συμωνίας».

 

25/12/2016 20:35 ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή μας Α. Βικέτου Λευκωσία, Cyprus

Πηγή: Πρόβλημα για Αναστασιάδη: Μόνο αυτός μπορεί να εκπροσωπήσει την Κυπριακή Δημοκρατία http://mignatiou.com/2016/12/provlima-gia-anastasiadi-mono-aftos-bori-na-ekprosopisi-tin-kipriaki-dimokratia/

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Επί τον Τύπον των Ήλων www.sivitanidis.com

© 2016 BY ANTONIS C. SIVITANIDIS

PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

A BLOG BY

ANTONIS C. SIVITANIDIS

M.Sc, B.Sc