Τα Σεπτεμβριανά, η Γενοκτονία και οι Εγγλέζοι

September 16, 2017

1/10
Please reload

FEATURED POSTS

RECENT POSTS

Please reload

Οι «εξ Ελλάδος επισκέπτες» και ο υβριστής Πρόεδρος

 

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης κάθεται σε πάρα πολύ εύθραυστο γυάλινο σπίτι. Όσο και αν το… γυαλίζει ο προεδρικός και συναγερμικός περίγυρος, δεν αντέχει στην παραμικρή πετριά. Μπορεί να ανεχτούμε όλες τις αυτοαναιρέσεις και όλους τους αυτοεξευτελισμούς του, που προσβάλλουν ταυτόχρονα, δυστυχώς, και την Κυπριακή Δημοκρατία. 


Αλλά να καθυβρίζει τους Έλληνες αδελφούς, αυτό πάει πολύ! Είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας και της συμπεριφοράς του ανδρός. Θυμηθείτε: Καθύβρισε τον κυπριακό Ελληνισμό με την καταγγελία του στο Ευρωκοινοβούλιο. Τον εκβίασε και τον εκφόβισε επειδή απαιτούσε να του μπήξει το τερατούργημα Ανάν.

Μέσα στο Πατριαρχείο ισχυρίστηκε πως οι σφαγές των Ελλήνων της Πόλης, ήταν αποτέλεσμα της αφροσύνης των Ελλήνων. Απαίτησε να αποκόψουμε τον ομφάλιο λώρο με την Ελλάδα. Και τώρα, σε συνέντευξη του στο Σίγμα είπε το αδιανόητο: «Θα ήθελα να παρακαλέσω όσους επισκέπτονται εξ Ελλάδος την Κύπρο, να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι το δικό τους χωριό, η δική τους κωμόπολη, η δική τους περιοχή που είναι υπό κατοχή». Δεν υπάρχει χειρότερη ύβρη. 


«Επισκέπτες» ήταν οι Έλληνες πολεμιστές από την εποχή των περσικών πολέμων; «Επισκέπτες», οι αγωνιστές του ΄21; «Επισκέπτες», οι ηρωικοί ΕΛΔΥΚάριοι, που έχυσαν το αίμα τους και άφησαν τα κόκαλά τους, σπονδή στην ελευθερία της Κύπρου; «Επισκέπτες» οι Έλληνες στρατιώτες που μας υπερασπίζονται;

 

Ντρεπόμαστε που έχουμε ακόμα τέτοιον Πρόεδρο και ζητάμε συγγνώμη από τους Έλληνες αδελφούς μας.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Επί τον Τύπον των Ήλων www.sivitanidis.com

© 2016 BY ANTONIS C. SIVITANIDIS

PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

A BLOG BY

ANTONIS C. SIVITANIDIS

M.Sc, B.Sc