Τα Σεπτεμβριανά, η Γενοκτονία και οι Εγγλέζοι

September 16, 2017

1/10
Please reload

FEATURED POSTS

RECENT POSTS

July 16, 2019

Please reload

Φουντώνει η κόντρα στην Πάφο - Ανακοίνωση Ευριπίδη Λοϊζίδη

December 2, 2016

Πάφος: 

Στο χθεσινό «χαρτοπόλεμο» ανάμεσα στον δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και τον υποψήφιο δήμαρχο Άκη Χρυσόμηλο, παρεμβαίνει ο δημοτικός σύμβουλος Ευριπίδης Λοϊζίδης με ανακοίνωσή του.
 
Δείτε την ανακοίνωση
 
Λυπούμε αλλά επιβάλλεται να απαντήσω στα ψεύδη που ο ίδιος ο Δήμαρχος προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις. Κύριοι εγώ προσωπικά και επανειλημμένα ζήτησα επιστολές αλλά και άλλα έγγραφα από τον Δημοτικό Γραμματέα ο οποίος κατά λέξη μου είπε. '' Ο Δήμαρχος έχει καλέσει όλους τους προϊσταμένους των τμημάτων και τους έχει δώσει σαφείς οδηγίες να μην δίνουν έγγραφα αν ο ίδιος δεν το εγκρίνει'' Καλώ τον Δημοτικό γραμματέα να με διαψεύσει αλλά και την υπεύθυνη του νομικού τμήματος η οποία και η ίδια μου ζήτησε όπως έχει γραπτή έγκριση από τον Δήμαρχο για να μου δώσει στοιχεία που ζήτησα για τις εκκρεμούσες υπόθεσης που έχει ο Δήμος στο Δικαστήριο. Ακόμα και την Δευτέρα 28/11/2016 ζήτησα όπως έχω την επιστολή των Αρχιτεκτόνων που απευθύνονταν και στο Δημοτικό Συμβούλιο και μετά από επικοινωνία που είχε ο Γραμματέας με τον Δήμαρχο μου αρνήθηκαν. Ο κ Φαίδωνος είχε ζητήσει όπως αποστείλω επιστολή όπως και έκανα. Φτάνει πια η κοροϊδία και η υποκρισία. Ζητώ και προκαλώ τον Δήμαρχο όπως ζητήσει άμεσα έρευνα για το όλο θέμα και θα λάμψη η αλήθεια.

 

πηγή: http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-topika/43/342691/fountonei-i-kontra-stin-pafo-anakoinosi-evripidi-loizidi?vid

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Επί τον Τύπον των Ήλων www.sivitanidis.com

© 2016 BY ANTONIS C. SIVITANIDIS

PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

A BLOG BY

ANTONIS C. SIVITANIDIS

M.Sc, B.Sc