top of page
ΠΑΠΑΥΕΡΚΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ
ΟΧΙ
grivas55
13767315_10208674866404394_4709351725421905076_o
ΕΛΔΥΚ ΒΡΑΚΑΣ
τασσος παπαδοπουλοσ
ΣΗΜΕΑ ΕΛΗΝΗΚΙ ΠΑΤΡΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
Ανδρέας Αρέστη
12522944_10154542566941988_2025522437328010567_n
ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ
denksexnw7
12523885_1036625353050441_8338139095597581358_n
Kiriakos-Matsis
greek-flag-wind-part-series-36078593
12573156_1542092732772087_8233553511268743724_n
13692536_1371319412883028_7234027469146013113_n
I SURRENDER EOKA 1955

Οι αποικιακοί ευνούχοι της Λευκωσίας

Τους φταίει ο Νίκος ο Κοτζιάς τους αποκιακούς ευνούχους της Λευκωσίας για την αποτυχία-φιάσκο της Ελβετίας. Ναί ο Κοτζιάς. Δεν τους φταίει ο “δικός” τους ο Μουσταφά Ακιντζί. Δεν είναι δυνατό να φταίει ο “προοδευτικός” αυτός άνθρωπος που τους έφερε “νέα πνοή”, μια “πολιτική άνοιξη” στον τόπο. Δεν μπορεί να φταίει η μεγάλη αυτή “λευκή ελπίδα” των θιασωτών της τουρκικής ειρήνης στην Κύπρο.

Μήπως, μήπως λέω, να φταίει ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν; Η άλλη “λευκή ελπίδα” του σουνιτικού Ισλάμ και του τουρκο-ισλαμοφασισμού; Ο αναμορφωτής της Μεγάλης (Μπουγιούκ) Τουρκίας; Είναι αδύνατο να φταίει ένας Μπουγιούκ Ηγέτης. Δεν είναι. Ξεχάστε το και αυτό.

Μήπως τότε να φταίνε οι ληστρικές και κατακτητικές νοοτροπίες και αντιλήψεις των Τούρκων, διαχρονικά, που υποστηρίζουν πως η ιστορία άρχισε με τις οσμανλικές κατακτήσεις, ευλογημένες από τον Αλλάχ και πως ότι κατακτάται από απίστους στο όνομα του Αλλάχ δεν επιστρέφεται; Δεν γίνεται. Αυτά είναι ρατσιστικά και αντιθρησκευτικά παραμύθια. Πως μπορεί να φταίνε αυτοί που έχουν ιερή αποστολή – από τον Αλλάχ τον ίδιο- να μας εξισλαμίσουν ώστε να σωθούν οι ψυχές μας; Ή για να ακριβολογώ – και όπως επιτάσσει το Κοράνι- να μας επαναφέρουν στον “ορθό” δρόμο διότι έχουμε “παραστρατήσει”; Δίοτι είμαστε όλοι τέκνα του Αβραάμ- του πρώτου μουσουλμάνου. Όλοι γεννιόμαστε μουσουλμάνοι, αλλά δεν το γνωρίζουμε. Μας “παραστρατούν” οι ήδη “παραστρατημένοι” γονείς μας. Και επειδή – πάντοτε κατά το Κοράνι- όλοι, για να σωθούμε, πρέπει να πεθάνουμε μουσουλμάνοι, οι ιεροπολεμιστές, δηλ. οι τζιχαντιστές, έχουν “ιερό καθήκον” να μας εξισλαμίσουν, είτε το θέλουμε είτε όχι, είτε έτσι είτε αλλιώς. Είναι δυνατόν να φταίνε αυτοί που θέλουν να μας χαρίσουν την αιώνια ζωή και τη βασίλεια των ουρανών;

Όχι, δεν φταίει τίποτα από τα πιο πάνω. Μια είναι η εξήγηση. Ο Κοτζιάς. Αυτός φταίει και μην το ψάχνετε άλλο. Γιατί τους φταίει ο Κοτζιάς; Τους φταίει γιατί θέλει λύση χωρίς κυπριακό! Γι’αυτό φταίει. Θέλει λύση χωρίς τουρκική επικυριαρχία. Θέλει λύση που να αποκλείει τη μετατροπή της Κύπρου σε μια τουρκική σατραπεία. Φταίει γιατί επιμένει στην αποκοπή του ομφάλιου λώρου μεταξύ της Κύπρου και των λεγόμενων “εγγυήτριων” δυνάμεων, ώστε το κυπριακό κράτος να εξελιχθεί φυσιολογικά και να αναπτυχθεί οικονομικά, χωρίς να πληρώνει, εσαεί, πολιτικό και κεφαλικό φόρο στην Άγκυρα.

Φταίει ο Κοτζιάς διότι εφαρμόζει μια αφαιρετική στρατηγική που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν οι Τούρκοι, οι δυτικοί ενεργούμενοί τους μαζί με τα Ήνωμενα Έθνη και, σε τοπικό επίπεδο, οι αποικιακοί ευνούχοι μαζί με τους εξωνημένους “πλατφορμίστες” που παραγοντίζουν υπέρ της ειρήνης, τάχατες, και πλουτίζουν με την αέναη “διαδικασία” της. Και τι θα κάνουν όλοι αυτοί χωρίς τον Κοτζιά τον Βάρβαρο;

Ο Κοτζιάς ανακάλυψε κάτι που βρίσκονταν μπροστά στα μάτια όλων, κυριολεκτικά, όμως κανείς από ελληνικής πλευράς δεν τολμούσε να το κάνει πράξη. Ανακάλυψε τον αδύναμο κρίκο για την “νομιμοποίηση” της “όποιας λύσης”. Και τη υλοποιεί εφαρμόζοντας την τέχνη του ζίου ζίτσου. Στην πολεμική αυτή τέχνη το κλειδί είναι να χρησιμοποιήσεις την δύναμη του αντιπάλου, δηλαδή την δική σου αδυναμία, εναντίον του. Αυτή είναι η στρατηγική Κοτζιά. Είναι μια αφαιρετική στρατηγική που δεν επιδιώκει το κέρδος αλλά να αφαιρέσει τον στρατηγικό πλεονέκτημα του αντιπάλου. Η “όποια λύση” δεν μπορεί να νομιμοποηθεί χωρίς την ενεργή συναίνεση της Ελλάδας. Είναι τόσο απλό. Ο Κοτζιάς τους κρατεί από τα μεγάλα τους κέρατα. Όλους. Την λεγόμενη “διεθνή κοινότητα”- τους Αγγλοαμερικανούς δηλαδή και τον ενεργούμενό τους, τον πολυπράγμονα μασκαρά, τον Άιντα, που όπως μας αποκάλυψε η κυπριακή μουσίτσα, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, υπήρξε επιλογή της Αμερικανίδας υφυπουργού Νούλαντ.

Κατά δημόσιες παραδοχές του Άιντα, οι οποίες τεκμηρειώνονται και από διαρροές στα Wikeleaks (που κανείς δικό μας δεν έχει κάνει τον κόπο να μελετήσει και που καταδεικνύουν πως ούτε οι συνάδελφοί του οι Νορβηγοί δεν τον εμπιστεύονται και τον θεωρούν “τσογλάνι” της Ουάσιγκτον) ο Άιντα είναι θαυμαστής του Κίσσινγκερ και “Ατλαντιστής” μέχρι τα μπούνια. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Στο τέλος της “οποίας λύσης”, όλοι αυτοί θα πρέπει να πάνε στη Αθήνα.

Και επιτέλους βρέθηκε εκεί ένας άνθρωπος που ταβάλε κάτω και τους είπε: ωραία, ναι λύση, αλλά λύση “χωρίς κυπριακό”. Αν νομίζετε πως θα πιάσετε και τούτη τη φορά την Ελλάδα κορόιδο ώστε να την εγκλωβίσετε και να την ταπεινώσετε όπως κάνατε και πάλι στην Ελβετία το 2004 και πως η Ελλάδα θα σας υπογράψει σε λευκό χαρτί όπως εσείς θέλετε και έχετε συνηθίσει, να το ξεχάσετε. Και μαζί να ξεχάσετε και νέες Ζυρίχες. Ο Έλληνας ΥΠΕΞ χρειάζεται ακόμη μια στρατηγική κίνηση, ένα ακόμη ακαταμάχητο όπλο ώστε να υπάρξει “λύση χωρίς κυπριακό”. Θα πρέπει να πάρει μια σελίδα από την στρατηγική Κρανιδιώτη-Πάγκαλου αναφορικά με την ένταξη της Κύπρου στη ΕΕ το 2004. Αν θέλετε διεύρυνση της ΕΕ, διαμήνυσε ο Πάγκαλος και ειδικά στους Γερμανούς – είπε- αν θέλετε την Πολωνία μέσα ώστε να μην υπάρχει γεωπολιτικό κενό μεταξύ εσάς και της Ρωσίας- η ύπαρξη του οποίου ιστορικά καταλήγει σε πόλεμο- τότε η διεύρυνση του 2004 πρέπει να γίνει πακέτο. Ή μπαίνουν μέσα και οι δέκα υποψήφιες χώρες και μαζί τους και Κύπρος, ή μένει έξω η Πολωνία σας. Ένα και ένα κάνουν δύο.

Το 2004 η Έλλαδα όπλισε τη φαρέτρα της και με κάτι άλλο. Πέρασε από το ελληνικό Κοινοβούλιο δεύσμευσή της να μην συναινέσει σε διεύρυνση της ΕΕ που δεν θα συμπεριλάμβανε και την Κύπρο. Αυτό πρέπει να κάνει και τώρα η κυβέρνηση Τσίπρα. Πρέπει να αυτοδεσμευθεί μέσω του Κοινοβουλίου πως δεν θα συναινέσει σε “λύση με κυπριακό”, δηλαδή με την επανανομιμοποίηση του αποικιακού καθεστώτος των εγγυήσεων και την εσαεί χειραγώγηση της Κύπρου από ξένους πάστακες. Επανέρχομαι στους δικούς μας αποικιακούς ευνούχους. Βγάζουν γλώσσα διότι παίρνουν μηνύματα από τον Αναστασιάδη και τους αυλικούς του για τον Κοτζιά τον “φταίχτη”. Τον “άδειασε έμμεσα” τον Κοτζιά ο Αναστασιάδης σε δηλώσεις του, γράφει χαιρέκακα η εφημεριδα “Ο Πολίτης”, όταν είπε πως η σχέση του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι άψογη και έμεινε εκεί.

Αυτό που δεν καταλαμβαίνουν ο κ. Αναστασιάδης και ο Πολίτης είναι α) πως ο Τσίπρας είναι άσχετος με ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας και πως β) η στρατηγική Κοτζιά είναι αποτέλεσμα επεξεργασμένης πολιτικής που υποστηρίζεται από το ελληνικό ΥΠΕΞ το οποίο βλέπει για πρώτη φορά, εδώ και δεκαετίας, να υλοποιείται μια στρατηγική που έχει στέρεες βάσεις και που δίνει το πάνω χέρι στην Αθήνα.

Αν τώρα οι αποκιακοί ευνούχοι και τα αγγλόφωνα και ελληνόφωνα φερέφωνά τους στη Λευκωσία πιστεύουν πως με κυπριακούς εξυπνακισμούς θα δημιουργήσουν σφήνα μεταξύ Τσίπρα και Κοτζιά και αν οι αυλικοί του προεδρικού συνεχίζουν να τους κλείνουν το μάτι, ας συνεχίσουν τον χαβά τους.

Έτσι και αλλιώς επειδή έχουν ως πολιτική τους την χαμέρπεια, νομίζουν πως αυτή είναι και η φύση των πραγμάτων. Θεωρούν φυσιολογικό πως όλοι πρέπει να περπατούν και να πολιτεύονται στα γόνατα και χωρίς δυνατότητες αντίστασης και ανατροπών. Έτσι έχουν μάθει. Αυτά τους κληρονόμησαν οι αποικιακοί πάτρωνές τους. Και πάντοτε με το αζημίωτο… Πηγή: Οι αποικιακοί ευνούχοι της Λευκωσίας και ο Νίκος Κοτζιάς, ο “φταίχτης”: Όνειρα απατηλά… http://mignatiou.com/2016/11/i-apikiaki-evnouchi-tis-lefkosias-ke-o-nikos-kotzias-o-ftechtis-onira-apatila/

Join our mailing list

Never miss an update

bottom of page